Basaksehir'de Gazetecilik Ve Yeni Medya Okulu Açiliyor

Basaksehir Belediyesi, gazetecilige gönül veren gençler için Gazetecilik ve Yeni Medya Okulu’nu açiyor. Her biri alaninda uzman gazetecilerin muhabirlik ve editörlük egitimleri verecegi Gazetecilik ve Yeni Medya Okulu, yeni nesil haberciligin merkezi olacak.

Basaksehir'de Gazetecilik Ve Yeni Medya Okulu Açiliyor


Basaksehir Belediyesi, gençlere yönelik egitim çalismalarina bir yenisini daha ekliyor. Türkiye’nin önemli gazetecilerinin egitim verecegi Gazetecilik ve Yeni Medya Okulu kapilarini açiyor. Yeni medyaya yeni bir soluk kazandiracak okulda gazetecilik ve editörlügün tüm detaylari gençlere aktarilacak.

“Ailemize yeni bir yildiz daha ekleniyor”

Basaksehir Belediye Baskani Yasin Kartoglu, yeni nesil haberciligin merkezi olacak Gazetecilik ve Yeni Medya Okulu’nun açilacagini sosyal medya hesabindan duyurdu. Baskan Kartoglu, yaptigi paylasimda, “Ailemize yeni bir yildiz daha ekleniyor. Usta gazetecilerin, muhabirlik ve editörlük dersleri verecegi Gazetecilik ve Yeni Medya Okulu’muz çok yakinda kapilarini açiyor. Yeni nesil haberciligin yeni adresi burasi” ifadelerini kullandi.

Egitimler 6 hafta sürecek

Gazetecilik ve Yeni Medya Okulu’nda gençlere haber yazim kurallari, içerik olusturma ve editörlük alaninda egitimler verilecek. 6 hafta olarak planlanan egitimlerde Fatih Selek temel gazetecilik, Esra Toptas yeni medya, Kenan Kiran sosyal medyada habercilik, Nuriye Çakmak Çelik röportaj haberciligi ve Taha Hüseyin Karagöz muhabirlik ve editörlük alanindaki tecrübelerini kursiyerlerle paylasacak.
Kaynak: İHA