Yemek Yemek Için Yolun Karsisina Geçmek Istediler, Canlarindan Oldular

Gaziosmanpasa’da yemek yemek için yolun karsisindaki restorana geçmeye çalisan 3 kisiye asiri süratli oldugu iddia edilen otomobil çarpti. Otomobilin çarpmasiyla metrelerce uzaga savrulan 3 kisi feci sekilde hayatini kaybetti. Kaza ile ilgili genis çapli inceleme baslatildi.

Yemek Yemek Için Yolun Karsisina Geçmek Istediler, Canlarindan Oldular
Kaza saat 00.00’da Gaziosmanpasa Karayollari Mahallesi Abdi Ipekçi Caddesi üzerinde meydana geldi. Iddiaya göre, 21 yasindaki M.S idaresindeki 34 KL 5439 plakali otomobil asiri süratten dolayi çorba içmek için yolun karsisina geçmeye çalisan 3 kisiye çarpti. Çarpmanin etkisiyle 3 kisi yaklasik 200 metre savruldu.

3 kisi feci sekilde can verdi

Kazanin oldugunu gören vatandaslar ile sürücüler durumu polis ve saglik ekiplerine haber verdi. Ihbar üzerine olay yerine gelen ekipler, 3 kisiden 1’i olan Aydin Akça’nin olay yerinde hayatini kaybettigini tespit etti. Agir yarali olarak hastaneye kaldirilan Hatice Kamislidere ve Sabri Akça’nin da kaldirildiklari hastanede hayatlarini kaybettikleri ögrenildi.

Caddenin bir kismi kapatildi

Polis ekipleri, caddenin bir bölümünü kapatirken araçlarinda kontrollü bir sekilde devam etmesini sagladi. Polis ekipleri tarafindan olay yerinde yapilan incelemenin ardindan olay yerindeki cenaze ambulansla Gaziosmanpasa Taksim Egitim ve Arastirma Hastanesi morguna kaldirildi. Kazaya karisan otomobil çekici yardimiyla bulundugu yerden kaldirildi. Polis ekipleri, kazanin çikis nedenini arastirmak için genis çapli inceleme baslatti.
Kaynak: İHA