(ÖZEL) Pendik'te Polise Saldiran Biçakli Saldirgan Etkisiz Etkisiz Hale Getirildi

Pendik’te akli dengesi yerinde olmadigi iddia edilen sahis biçak ile saldirarak çevrede panige neden oldu. Sahis kendisini engellemeye çalisan polis memurlarinin aracina da saldirip spor salonunun bodrumuna kaçti. Bodrumda köseye sikisan sahis polislere biçakla saldirmaya kalkinca bacaklarindan vurularak engellendi.

(ÖZEL) Pendik'te Polise Saldiran Biçakli Saldirgan Etkisiz Etkisiz Hale Getirildi
Olay, 21.15 siralarinda Pendik Bati Mahallesi Dr. Orhan Marmara Caddesi üzerinde bulunan Pendik Devlet Hastanesi önünde meydana geldi. Iddiaya göre, Sadik Yagmur’un hastane önünde elinde biçakla dolastigini gören polis ekipleri, uyarida bulundu. Yapilan uyariya ragmen Yagmur elindeki biçagi atmadi. Polis aracinin camlarina vurmaya baslayan Yagmur daha sonra bir isyerinin önünde bulunan merdivenlerin altina girdi.

Bacaklarindan vuruldu

Polis ekipleri burada da sahsa uyarida bulunarak biçagi atmasini istedi. Sadik Yagmur burada da elindeki biçagi atmadi. Polislerin üzerine gelmeye ve biçakla kendisine zarar vermeye baslayan sahis bacaklarindan vurularak yaralandi. Ekipler tarafindan Pendik Devlet Hastanesi’ne götürülen yarali burada yapilan ilk müdahalenin ardindan Pendik Egitim ve Arastirma Hastanesi’ne sevk edildi. Polis ekipleri olayla ilgili çalisma baslatti.

Öte yandan yarali sahsin hastane içerisindeki görüntüleri kameraya yansidi.

Görgü tanigi Tayyip Kara,” Saat 9 siralarinda silah sesleri geldi. Akli dengesi bozuk biri elinde biçakla su yöne dogru kosuyordu. Polis ikna etmeye çalisti. Adam kaçiyordu. Surada ki Spor salonunun bodrumunda kaçti. Polis Pesinden gidince orda Polislere saldirmis. Polis ikna edemeyince bacaklarina sikmis. Bu sekilde duydum olayi dedi.

Kaynak: İHA