Zeytinburnu'nda Tramvay Yoluna Girmeye Çalisan Araçla Tramvay Çarpisti Açiklamasi Kaza Ani Kamerada

Zeytinburnu’nda tramvay yoluna girmeye çalisan araçla o sirada seyir halinde bulunan tramvay çarpisti. Araç çarpismanin etkisiyle yol kenarindaki direge çarparak paramparça olurken, kazada sans eseri ölen ya da yaralanan olmadi. Kaza ani ise güvenlik kamerasina yansidi.

Zeytinburnu'nda Tramvay Yoluna Girmeye Çalisan Araçla Tramvay Çarpisti Açiklamasi Kaza Ani Kamerada
Edinilen bilgiye göre kaza Zeytinburnu Seyit Nizam Mahallesi’nde saat 13.30 siralarinda oldu. Mustafa Sönmez yönetimindeki 34 BSF 272 plakali Ford marka ticari araç, ters yönde ara sokaktan tramvay yoluna girerken, Bagcilar yönüne giden tramvayla çarpisti. Aksemsettin ile Mithat Pasa duragi arasinda meydana gelen kazada çarpismanin etkisiyle yön degistiren araç, elektrik akimini saglayan direge çarparak durdu. Kazada sans eseri ölen ya da yaralanan olmazken, ihbar üzerine olay yerine saglik ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Direge çarpan Ford marka ticari araç paramparça olurken, camlari kirilan tramvayda da hasar olustu. Öte yandan yaklasik 1 saatlik çalismanin ardindan yol da trafige açildi. Kaza ani ise saniye saniye güvenlik kamerasina yansidi.

Tramvay seferleri durdu

Kaza nedeniyle tramvay seferleri Bagcilar yönüne durdu. Kaza anini anlatan sürücü Mustafa Sönmez, "Tramvay bize vurdu, çevirdi biz de direge vurduk. Bir anda duramadi vurdu bize" dedi.

Olay sirasinda olan Erkan Demirel ise, "Araç ters yönden geldi. Buradan saga dönerken, tramvayda hizli gelirken direk birbirlerine çarpti. Vurdugu zaman döndürüyor. iki kisi vardi. Onlari da disari çikardik" diye konustu.

Kaynak: İHA