Trabzon Sehir Merkezinde Gerginlige Neden Olan Biri Bayan 4 Kisi Gözaltina Alindi

Trabzon’da bugün ögle saatlerinde kent merkezinde çikan kavgaya çevredeki vatandaslar da katilinca gerginlik yasandi. Gerginlige neden olan biri bayan 4 kisi yogun güvenlik önlemleri altinda gözaltina alinarak Trabzon Emniyet Müdürlügü binasina götürüldü.

Trabzon Sehir Merkezinde Gerginlige Neden Olan Biri Bayan 4 Kisi Gözaltina Alindi
Alinan bilgiye göre, Ortahisar ilçesi Atatürk alaninda bir kisi eski karisi ve karisinin is arkadaslarinin bulundugu araci görünce eski esine laf atti. Bunun üzerine eski karisi ve is arkadaslarinin içinde bulundugu 3-4 kisilik grup ellerinde kesici aletler ile araçtan inerek sahisla kavgaya tutusurken, bunu gören çevredeki vatandaslar kavgaya müdahale etti. 4 kisilik grup ile kendilerini ayirmaya çalisan vatandaslar arasinda gerginlik yasanirken, polisler de iki grubu ayirarak sahislara müdahale etti.

Polis ekipleri söz konusu kisileri alarak vatandaslarin müdahalesini önlemek için Meydan Parki içindeki polis noktasina götürdü. Park ve meydandaki onlarca kisi polis noktasinin önünde toplanarak saldirgan sahislara tepki gösterdi. Polis ekiplerinin yogun ikna çabalari sonrasinda kalabalik dagilirken, biri bayan 4 kisi polis süsü verilerek Çevik Kuvvet kontrol noktasindan çikartilarak Trabzon Emniyet Müdürlügü binasina götürüldü. Olayla ilgili inceleme sürüyor.
Kaynak: İHA