Saricaoglu Açiklamasi 'Birligimiz En Büyük Gücümüz'

Kavak Belediye Baskani Ibrahim Saricaoglu, “Kavak’ta sergiledigimiz birlik ve beraberligimiz en büyük gücümüz” dedi.

Saricaoglu Açiklamasi 'Birligimiz En Büyük Gücümüz'
19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle Kavak Muhtarlar Dernegi Baskani Kasim Kayhan tarafindan Kavak Tirit Evinde “Istisare Toplantisi” düzenlendi.

Ilçe Kaymakami Ömer Saygili ve siyasi parti ilçe baskan ve temsilcilerinin katildigi toplantin açilis konusmasini yapan Dernek Baskani Kasim Kayhan, “Tüm muhtarlarimizla el ele gönül gönüle halkimizin refahi ve mutlulugu için çalisiyoruz. Bizlere bu faaliyetlerimiz sirasinda destek olan toplum yararina olan hiçbir talebimizi geri çevirmeyen Belediye Baskanimiza ve Kaymakamimiza çok tesekkür ediyoruz” dedi.

Tüm muhtarlarin günlerini kutlayarak sözlerine baslayan Belediye Baskani Ibrahim Saricaoglu ise en büyük güçlerinin ilçede saglanan birlik ve beraberlik oldugunu belirterek, “Bizim en büyük gücümüz siz muhtarlarimiz ve ilçemizde görüsü ne olursa olsun tüm kesimlerle sagladigimiz birlikteligimiz. Bu sayede birçok zorluklarin üstesinden kolaylikla gelebiliyoruz” diye konustu.

Muhtarlarin bulunduklari yerlerde vatandasin sorunlarini çözme, ilgili makamlara iletme yaninda aci tatli her anlarinda yanlarinda olma gibi bir görevleri oldugunu da hatirlatan Saricaoglu, “Unutmayin ki hiç birimiz bu göreve zorla getirilmedik. Bu hizmete bizler talip olduk. Onun için hepimiz isimizi en iyi biçimde yapmak zorundayiz. Bundan baska sansimiz yok. Her zaman dogrunun yaninda yanlisin karsisinda olacagiz. Bizlerin birlik ve beraberligi ilçemiz yatirimlarina da olumlu yansiyor. Bugün Kavak’in en önemli sorunu su ve yol. Bunlarin çözümü için büyük bir hizla çalisiyoruz. Iki yil içinde bu sorunlar artik tarihe karisacak” seklinde konustu.

Muhtarlarin demokrasinin temel taslari oldugunu belirten Kaymakam Ömer Saygili da muhtarlarin en ücra köselerde hizmet veren kamu görevlileri olduklarini söyledi.

Saygili, “Bugün bu muhtarlar gününü milat olarak kabul edelim ve kardesligimizi daha da pekistirmek için çalisalim. Her biriniz köy ve mahallelerinizde kapi kapi gezin, halkimizin dertlerini dinleyin yasanan kirginliklara son verin. Hanelere girin dertleri dinleyin. Sevinçleri paylasin küsleri baristirin” ifadelerini kullandi.

Toplanti sonunda Kaymakam Saygili ve Baskan Saricaoglu, Muhtarlar Dernegi Baskani Kasim Kayhan’a tesekkür plaketi verdiler.
Kaynak: İHA