Mut Belediyesi'nden Mobil Tahsilat Kolayligi

İçel Mut Belediyesi tarafindan uygulamaya geçirilen “Mobil Tahsilat Online Vezne Sistemi” ile belediye alacaklarinin tahsilinde kolaylik saglaniyor.

Mut Belediyesi'nden Mobil Tahsilat Kolayligi
Mali Hizmetler Müdürü Ahmet Can, Belediye Baskani Volkan Seker’in talimatlariyla hizmette kolaylik ve çözüm üretme mantigindan hareketle, kurum merkezindeki muhasebe ve ana isletim sistemiyle uyumlu olarak mobil vezne sistemine geçis yaptiklarin belirterek, "Online veznemizde kredi karti ile ödeme imkani da sunuyoruz. Emlak vergisi, kira, isgaliye ve diger bütün belediye alacaklarinin tahsilatini mobil veznemizle yapabiliyoruz” dedi.

Belediye Baskani Volkan Seker’de, pazar yerlerinde, el makbuzu ile yapilan tahsilatlarin dönemini kapattiklarini belirterek, "Vatandasimizin borcunu anlik görüp, anlik olarak ödeme imkani sunuyoruz. Ödemenin yapildigi an itibariyle borç düsümü gerçeklesmektedir. Uygulamanin pratik olusu ve otomasyon makbuz ile güven duygusunu pekistiren bu hizmetle hesap kontrolü ve izlenebilirlik saglanabilmektedir. Hem ilçe merkezimizdeki pazar yerlerimizde hem de diger mahalle ve yayla pazarlarimizda online veznemizi hizmete sunuyoruz. Ilçemize hayirli olsun” dedi.

Kaynak: İHA