Mahalle Ve Köy Muhtarlari Siirt Valisi Hacibektasoglu'nu Ziyaret Etti

19 Ekim Muhtarlar Günü ilimizde çesitli etkinliklerle kutlandi. Köy ve mahalle muhtarlarindan olusan bir heyet, Siirt Valisi ve Belediye Baskan Vekili Osman Hacibektasoglu’nu makaminda ziyaret etti.

Mahalle Ve Köy Muhtarlari Siirt Valisi Hacibektasoglu'nu Ziyaret Etti
Cumhuriyet Meydanin da gerçeklestirilen çelenk sunma törenine, merkez ilçeye bagli köy ve mahalle muhtarlari ile kamu kurum ve kuruluslari temsilcileri katildi.

Atatürk Anitina çelenk sunumu ile baslayan program, saygi durusu ve Istiklal Marsi’nin okunmasi ile devam etti. Muhtarlar adina konusma yapan Eglence Köyü Muhtari Abdusselam Olgaç, muhtarlik müessesesinin ülkenin yerel demokrasinin en eski örnegini olusturdugunu belirtti.

Çelenk sunma töreninin ardindan köy ve mahalle muhtarlarindan olusan bir heyet, Siirt Valisi ve Belediye Baskan Vekili Osman Hacibektasoglu’nu makaminda ziyaret etti. Ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getiren Vali Hacibektasoglu, “Devletimiz ile milletimiz arasinda köprü vazifesi gören, demokrasimizin ayrilmaz parçasi, kiymetli muhtarlarimiza çalismalarinda basarilar diliyorum. Tüm Muhtarlarimizin 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü tebrik ediyorum” dedi.

Birlik ve beraberligin önemine vurgu yapan Vali Hacibektasoglu, Siirt’te huzur ve güven iklimi ile birlikte hizmetlerin ve yatirimlarin artarak devam edecegini belirtti.

Kaynak: İHA