Kusadasi Belediyesi Personeline Proje Yazma Egitimi

Kusadasi Belediyesi’nin vatandaslara daha iyi ve kaliteli hizmet verebilmek amaciyla sürdürdügü kurum içi egitim faaliyetleri kapsaminda belediye personeline proje yazma becerisi kazandirmak amaciyla Güney Ege Kalkinma Ajansi (GEKA) tarafindan finanse edilen proje yazma egitimi basladi.

Kusadasi Belediyesi Personeline Proje Yazma Egitimi


Kusadasi Belediyesi Dis Iliskiler Müdürlügü tarafindan kentin proje hazirlama kapasitesini artirmak, ulusal ve uluslararasi fonlardan daha etkin bir biçimde faydalanmasi saglamak amaciyla hazirlanarak GEKA’ya sunulan ’Belediye Personelimiz Proje Yaziyor’ baslikli egitim Kusadasi Istasyon Topluluk Merkezi’nde basladi.

GEKA tarafindan 2021 yili Teknik Destek Programi’ndan finanse edilen 25 saatlik egitime Kusadasi Belediyesi’nin farkli birimlerinden 15 personel katiliyor.

Egitmen Baris Özcan tarafindan verilen egitim kapsaminda Kusadasi Belediyesi personeli proje yazma, paydas analizi, ulusal ve uluslararasi hibe kaynaklari ile ilgili olarak bilgilendirilecek. Grup çalismalariyla da desteklenen 5 günlük egitim sonunda, belediye personelinin kurum içi entegrasyonunun artirilmasi, proje firsatlari hakkinda farkindalik gelistirmeleri hedefleniyor. Egitim sonunda personele, katilim belgesi verilecek.
Kaynak: İHA