Konya Kitap Günleri'nde 5. Günde 250 Bin Ziyaretçi Sayisi Asildi

Büyüksehir Belediye Baskani Ugur Ibrahim Altay: 'Sadece kitap almak için degil söylesi, konser için gelen ziyaretçilerimiz ortamdan çok memnun. Misafir yayinevlerimiz de çok memnun. Cosku dolu bir Kitap Günleri yasiyoruz'

Konya Büyüksehir Belediyesinin düzenledigi Konya Kitap Günleri devam ediyor.

Belediyeden yapilan açiklamada, Konya Büyüksehir Belediye Baskani Ugur Ibrahim Altay'in, Selçuklu Kongre Merkezi'nde devam eden Konya Kitap Günleri'nde stantlari ziyaret ettigi belirtildi.

Açiklamada, Altay'in su görüslerine yer verildi:

"Besinci gün itibariyla 250 bin ziyaretçi sayisi asildi. Sadece kitap almak için degil söylesi, konser için gelen ziyaretçilerimiz ortamdan çok memnun. Misafir yayinevlerimiz de çok memnun. Cosku dolu bir Kitap Günleri yasiyoruz. Ben tüm ziyaretçilere, yayinevlerimize tesekkür ediyorum. Sadece Konya'dan degil bölge illerimizden de hem okullar araciligiyla hem de bireysel olarak Kitap Günleri'mizi ziyaret eden herkese tesekkür ediyorum. Bu bir Kitap Günleri degil, aslinda bir kültür festivali. Yazarlarimizla söylesiler var, dinletilerimiz, konserlerimiz var. Herkesi bu coskuyu yasamaya davet ediyorum. Bugün de özellikle okullarimiz burada civil civil bir ortamda Kitap Günleri'nde tüm Konya'yi misafir ediyoruz."

250 yayinevi ve 450 yazarin katildigi Konya Kitap Günleri, 24 Ekim'e kadar 10.00-21.00 saatlerinde kitapseverlerin ziyaretine açik olmaya devam edecek.
Kaynak: AA