Kamyonun Devrilmesi Sonucu Kullanilmaz Hale Gelen Ev Belediye Tarafindan Onarilarak Ev Sahibine Teslim Edildi

Bayburt Belediyesi önceki dönemde yapilan alt yapi çalismalari sirasinda kamyonun devrilmesi sonucu kullanilmaz hale gelen Aydin Atayeter’e ait evi yeniden onararak vatandasa teslim etti.

Kamyonun Devrilmesi Sonucu Kullanilmaz Hale Gelen Ev Belediye Tarafindan Onarilarak Ev Sahibine Teslim Edildi
Önceki dönemde belediye tarafindan yapilan alt yapi çalismalari sirasinda Aydin Atayeter’e ait Veysel Mahallesi Yamaç Sokak’ta bulunan ve kamyon devrilmesi sonucu büyük oranda hasar görerek kullanilamaz hale geldi. Ev belediye tarafindan yeniden yapilarak sahibine teslim edildi. 60 metre kare büyüklügündeki tek katli evin Atayeter’e tesliminde açiklamalarda bulunan Belediye Baskani Hükmü Pekmezci, “Önceki dönemde alt yapi çalismalari sirasinda belediyemize ait bir kamyonun devrilmesi sonucu Aydin Atayeter kardesimizin Veysel Mahallesi Yamaç Sokak’ta bulunan evi büyük hasar görmüs ve maalesef kullanilamaz hale gelmis. Bizde Bayburt Belediyesi olarak kendisinin magduriyetini sonlandirmak için bir çalisma baslattik evini yeniden yaptik. Kendisinin bu konudaki magduriyetini sonlandirdik ve evini teslim ettik hayirli olmasini diliyorum.” ifadelerini kullandi.

Teslim törenine Belediye Baskani Hükmü Pekmezci, Baskan Yardimcisi Süreyya Türkmenli, Imar ve Sehircilik Müdürü Hamit Kaygusuz, Veysel Mahalle Muhtari Yasar Gökçe, Aydin Atayeter, Mustafa Atayeter, Tuncay Atayeter ve belediye teknik personeli katildi.

Kaynak: İHA