Iyi Olacak Hastanin Ayagina Gitti

Ordu’nun Aybasti ilçesinde dis hekimi olan 40 yasindaki Arif Sahin, ilçe merkezine 10 kilometre uzaklikta yataga bagli hastasi için seferber olarak tedavisini gerçeklestirdi.

Iyi Olacak Hastanin Ayagina Gitti
Aybasti ilçe merkezinde dis hekimi olan ve 58 yasindaki Duran Kaplan isimli yataga bagli hastasinin yirmilik iki disinin asiri agrimasi sonrasi seferber olan Dis Hekimi Arif Sahin, is yerini kapatarak çalisanlari ile hastayi tedavi için yola çikti. Ilçe merkezine 10 kilometre uzaklikta duran felç hastasi için kollari sivayan Sahin, yardim çagrisina duyarsiz kalmayarak 2 gündür dis agrisi çeken hastanin tedavisini gerçeklestirdi.

Yaklasik 2 saatlik dis tedavisi sonrasi bir hastayi yasadigi sorundan kurtardigi için mutlu oldugunu söyleyen Dis Hekimi Arif Sahin, ”Hastamiz telefonla bize ulasiyor. Sehir merkezine uzak oldugu ve yataga bagli oldugu için dis agrisinin oldugunu söyleyerek bizlerden yardim istiyor. Tabii, felç olan hastamizin bu istegi üzerine klinigimizde bulunan hastalarimizdan acil bir hastamiza geçmemiz konusunda bilgilendirme yaptik. Klinigimizi kapattiktan sonra çalisanlarimizla beraber yola çiktik. Vardigimizda asiri derecede dis agrisi vardi. Gece zaten bitkin bir vaziyette hiç uyumamis. 2 tane 20’lik disini alarak tedaviyi gerçeklestirdik. Yapilan müdahale sonrasi hastamiz bizleri arayarak tesekkür etti ve saglik durumu gayet iyidir” dedi.

Kaynak: İHA