Elazig Belediyesinden Mevsimlik Çiçek Dikimi

Sehri daha güzel bir görünüme kavusturmak için çalismalarini sürdüren Elazig Belediyesi, mevsimlik çiçek dikimleriyle sehrin dört bir yanini güzellestiriyor.

Elazig Belediyesinden Mevsimlik Çiçek Dikimi
Sonbahar ayinin gelmesiyle birlikte yaz aylari için uygun olan çiçekler, yerini soguk aylara dayanikli kis çiçeklerine birakiyor. Park ve Bahçeler Müdürlügüne bagli ekipler, bu kapsamda kis aylarina dayanikli çiçek dikim çalismalarina start verdi. Ekipler bu dogrultuda sehir genelinde park, bahçe, kavsak, refüj, bulvar, cadde yan bantlari ve çiçek parterlerini renklerin farkli tonlarindan olusan hercai menekse ve süs lahanasi ile renklendiriyor.

Park ve Bahçeler Müdürlügüne bagli ekipler ayrica Ulukent Mahallesi’nden baslayip Salibaba Mahallesi’ne kadar devam eden ve Ulukent, Dogukent, Sanayi, Salibaba ve Kirklar mahalleleri olmak üzere bes mahalleyi kapsayan kanal boyunda peyzaj düzenleme çalismalarina da devam ediyor.

Ekipler, bu kapsamda kanal boyu çevresinde agaçlandirma ve çim ekimi öncesi toprak dolgu tesviye çalismalari gerçeklestiriyor
Kaynak: İHA