Develi'de Ihtiyaç Sahibi Vatandaslara Akülü Araç Verildi

Hollanda Insani Yardim Vakfi ve Yozgatli gurbetçiler tarafindan organize edilen organizasyon kapsaminda Develi’de ihtiyaç sahibi 5 kisiye akülü engelli araci verildi.

Develi'de Ihtiyaç Sahibi Vatandaslara Akülü Araç Verildi
Hollanda Insani Yardim Vakfi Kayseri Gönüllü Temsilcisi Önder Erdogan engelli araçlarini ihtiyaç sahibi vatandaslara ulastirdiklarini ifade ederek; "Vakfimizin, Yozgatli gurbetçi hemsehrilerimizle birlikte ortak organize etmis olduklari engelli araç organizasyonunun devaminda Develi’deyiz. Gurbetçi kardeslerimize öncelikle minnettariz, Allah hepsinden razi olsun, sonsuz tesekkür ediyoruz. Gurbetçi kardeslerimizin destegiyle agabeylerimize, kardeslerimize, kiz kardeslerimize, teyzelerimize, amcalarimiza, ihtiyaçlari olan engelli araçlari takdim ediyoruz. Elimizde bulunan engelli araçlarimizi Develi’de ihtiyaç sahibi olan agabeylerimize, ablalarimiza veriyoruz. Dün Kayseri’deydik Kayseri’de de engelli araçlari ihtiyaç sahiplerine ulastirdik. Bugün Develi’de 5 engelli aracimizi, 5 ihtiyaç sahibi vatandasimiza teslim ettik" ifadelerini kullandi. Aracina kavusan Karacaviran mahallesinden Ali Çerçi yaptigi açiklamada; "Allah bu yardimda bulunan herkesin isinizi gücünüzü rast getirsin. Onlar bizi bu sikintidan kurtardi, Allah da onlarin ne sikintiniz varsa kurtarsin insallah. Çok çok tesekkür ediyorum" dedi.

56 yasindaki Serife Özkara ise, "Akülü aracimiza kavustuk. Allah emegi geçen herkesin yardimcisi olsun. Onlar bizi sevindirdi Allah da onlari sevindirsin" ifadelerini kullandi. Mutlulugunu dile getiren Mustafa Çimen de, "Buradan Yozgatli kardeslerimize ve Hollanda’ya kucak dolusu sevgiler yolluyorum. Suan dünyanin en mutlu insanlarindan biri olabilirim. Onlar beni mutlu etti Allah da onlari mutlu etsin" diye konustu.

Kaynak: İHA