Beysehir'de Muhtarlar Günü Kutlandi

Konya’nin Beysehir ilçesinde, 19 Ekim Muhtarlar Günü düzenlenen törenle kutlandi.

Beysehir'de Muhtarlar Günü Kutlandi
Muhtarlar Günü dolayisiyla ilçe protokolü Anit Meydanindaki çelenk sunma töreninde bir araya geldi. Beysehir Birlik Muhtarlar Birligi tarafindan Atatürk Anitina çelenk sunulmasi, saygi durusunda bulunulmasi ve Istiklal Marsi’nin okunmasinin ardindan program Ögretmenevi Toplanti salonunda devam etti.

Burada günün anlam ve önemine iliskin bir konusma yapan Beysehir Birlik Muhtarlar Dernegi Baskani Metin Metli, muhtarlik müessesinin aslinda tanimi devlet ile millet arasindaki köprü oldugunu belirterek, bu günü meslektaslarina armagan eden Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’a tesekkür etti.

“Elimiz, kolumuz, gözümüz ve kulagimizsiniz”

Beysehir Kaymakami Yusuf Özdemir de yaptigi konusmada, “Yine basimiz sikisinca elimiz, kolumuz, gözümüz ve kulagimizsiniz. Bunu ezbere söylemiyoruz. Bir ihtiyaç sahibi varsa isbirligini yine muhtarla yapiyoruz. Bütün kamu kurum ve kuruluslar muhtar esasli çalisir. Yine muhtar arkadaslarimiz köydeki asayis güvenligi saglamasina yaptiklari katkilar... Muhtar arkadaslarimiza tesekkür ediyor ve basarilar diliyorum. Tüm mahalle muhtarlarimizin 19 Ekim Muhtarlar günü kutlu olsun” diye konustu.

Beysehir Belediye Baskani Adil Bayindir da, muhtarlarin gününü kutlayarak, muhtarlik müessesesinin devletle millet arasinda birer köprü oldugunu söyledi.



Konusmalarin ardindan ilçede görev yapan ve programa katilan muhtarlara hediye verildi.

Kaynak: İHA