Baskan Özlü 'Muhtarlarimiz Bizim Çözüm Ortagimiz'

Düzce Belediye Baskani Dr. Faruk Özlü, “Muhtarlarimizin, Düzcemizin gelisimi, degisimi ve dönüsümü noktasinda gösterdikleri özverili gayretlerinden ötürü sükranlarimi sunuyorum” ifadelerini kullandi.

Baskan Özlü 'Muhtarlarimiz Bizim Çözüm Ortagimiz'
Düzce Belediye Baskani Dr. Faruk Özlü, 19 Ekim Muhtarlar Günü münasebetiyle kutlama mesaji yayinladi. Muhtarlik müessesesinin toplumun temel yapi taslarindan biri oldugunu dile getiren Baskan Özlü, “Muhtarlar en ücra köselere ulasabilen, devletle halkin arasindaki kilcal damarlardir. Her bir muhtarimiz, milletimiz adina çok önemli bir vazifeyi yerine getirmektedir. Istanbul Nüfus Sayiminin 19 Ekim 1829’da yapilmasi ve bu nedenle yayinlanan Hatt-i Hümayun’un muhtarlik kurumunun tesisine giden yolu açtigi göz önünde bulundurularak, bu tarihi günden hareketle 19 Ekim 2015 tarihi itibariyle her yil 19 Ekim günü ’Muhtarlar Günü’ olarak kutlanmaktadir" dedi.



"Her zaman muhtarlarimizin yanindayiz"

Muhtarlarin hizmet noktasinda belediyenin çözüm ortagi oldugunu dile getiren Baskan Özlü; "Zor sartlar ve kisitli imkanlarla yürüttükleri fedakarca hizmetlerinin bilincinde, Düzce Belediyesi olarak gerçeklestirdigimiz ziyaretler basta olmak üzere maddi ve manevi her zaman muhtarlarimizin yanlarinda olduk. Olmaya da devam edecegiz. Dün oldugu gibi bugün ve yarin da muhtarlarimizla birlikte sehrimiz için çalismaya devam edecegiz. Düzcemizin gelisimi, degisimi ve dönüsümü noktasinda gösterdikleri özverili gayretlerinden ötürü sükranlarimi sunuyor, ilimizde görev yapan tüm muhtarlarimizin Muhtarlar Günü’nü en kalbi duygularimla kutluyor” dedi.

Kaynak: İHA