Bahçede Çikan Yangin Gecekonduyu Kullanilamaz Hale Getirdi

Antalya’da bahçesinde geri dönüsüm malzemelerinin bulundugu gecekondunun büyük bölümü çikan yangin sonrasinda kullanilamaz hale geldi. Gecekonduda oturanlar ise büyük panik yasadi.

Bahçede Çikan Yangin Gecekonduyu Kullanilamaz Hale Getirdi
Yangin, Konyaalti ilçesi Molla Yusuf Mahallesi 1413 Sokak üzerinde bulunan gecekondunun bahçe kisminda saat 12.00 siralarinda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; evin bahçe kisminda bulunan geri dönüsüm malzemelerinden dumanlarin çiktigini gören mahalle sakinleri durumu 112 Acil Çagri Merkezine bildirdi. Ihbarin ardindan olay yerine Antalya Büyüksehir Belediyesi itfaiye ekipleri sevk edildi. Kisa sürede büyüyen yangin evin balkonda bulunan kanepe ve diger ev esyalarini da küle çevirdi. Yangin daha sonra odalardan bir kaçina siçrayarak kullanilamaz hale getirdi.

30 dakikalik müdahalenin ardindan söndürüldü

Gecekondunun depo kismindan da alevlerin çiktigini gören ekipler, içeriye müdahale etmekte zorlandi. Ekipler daha sonra demir makasi ile kapinin kilidini kirarak içeri girdi. Yangin yaklasik 30 dakikalik müdahalenin ardindan söndürüldü. Yabanci uyruklu kisilerin kaldigi gecekondunun büyük bölümü ise yangin sonrasinda kullanilamaz hale geldi. Polis ekipleri yangin ile ilgili inceleme baslatti. Yanginin nasil basladigi hazirlanan rapor sonrasinda netlik kazanacak.
Kaynak: İHA