Aydem Ve Gediz Perakende Tasarruf Saglayan Enerji Izleme Ürünlerini Tanitti

Aydem Perakende ve Gediz Perakende'nin kurumsal isletmelere yönelik gelistirdigi enerji izleme çözümleri ile müsteriler enerji maliyetlerini yönetebiliyor, operasyonel verimliliklerini artiriyor ve enerji tasarrufu sagliyor.

Sirketten yapilan yazili açiklamaya göre, enerji izleme ürünleri ile aydinlatma ekipmanlari, iklimlendirme sistemleri, sogutma dolaplari, asansörler, yürüyen merdivenler gibi isletmelerde bulunan farkli cihaz ve sistemlerin enerji tüketimleri toplam veya ayri ayri yönetilebiliyor.

Aydem Perakende ve Gediz Perakende, müsterilerinin enerji maliyetlerini yönetmelerini, operasyonel verimliliklerini artirmalarini ve enerji tasarrufu yapmalarini kolaylastiran enerji izleme çözümlerini tanitti.

Hem mobil hem de internet tabanli olarak kullanilabilecek uygulama sayesinde tüketim ve tasarruflar anlik olarak izlenebildigi gibi daha sonra analiz edilebilmek için kaydedilebiliyor.

Açiklamada görüslerine yer verilen Aydem Perakende ve Gediz Perakende Genel Müdürü Serdar Marangoz, esnaf ve kobilerin sadece enerji izleme modülünü kullanarak ayda yüzde 20'ye varan enerji tasarrufu saglayabileceklerini belirterek, "Özellikle iklimlendirme ve aydinlatma sistemleri için tasarladigimiz uzaktan kontrol modülü ile tasarruf orani daha da artacak. Sanayi kuruluslarimiz için her firmanin kendi ihtiyaçlarina özel gelistirecegimiz çözüm paketleri ile müsterilerimiz, enerji tüketimlerinin kontrolünü kendileri saglayacak ve ayni zamanda yüksek miktarda enerji tasarrufu yapacaklar." ifadelerini kullandi.

Kaynak: AA