Aydem Perakende Ve Gediz Perakende Tasarruf Saglayan Enerji Izleme Ürünlerini Tanitti

Aydem Perakende ve Gediz Perakende, verimlilik odakli teknolojik ürünleriyle, isletmelerin enerji yönetimi ihtiyaçlari için katma deger saglayan dijitallesme çalismalarini sürdürüyor. Kurumsal müsterilerinin, elektrik tüketimlerini her zaman, her yerde gerçek zamanli izleyerek kayit altina almasina imkan veren Aydem ve Gediz Perakende, sirketlerin enerji tüketimlerinin raporlamalarini da saglayan yeni enerji izleme ürünlerini tanitti.

Aydem Perakende Ve Gediz Perakende Tasarruf Saglayan Enerji Izleme Ürünlerini Tanitti
Aydem Perakende ve Gediz Perakende, kurumsal isletmelere yönelik gelistirdigi enerji izleme çözümleri ile müsterilerinin enerji maliyetlerini yönetmelerine, operasyonel verimliliklerini artirmalarina ve enerji tasarrufu saglamalarina destek oluyor. Enerji izleme ürünleri; aydinlatma ekipmanlari, iklimlendirme sistemleri, sogutma dolaplari, asansörler, yürüyen merdivenler gibi isletmelerde bulunan farkli cihaz ve sistemlerin enerji tüketimlerinin toplam veya ayri ayri yönetilmesine olanak sagliyor. Hem mobil hem de web tabanli olarak kullanilabilecek uygulama sayesinde de, tüketim ve tasarruflar anlik olarak izlenebildigi gibi daha sonra analiz edilebilmek için kaydedilebiliyor.

Enerji izleme modülü ile ayda yüzde 20’ye varan tasarruf

Aydem Perakende ve Gediz Perakende Genel Müdürü Serdar Marangoz konuyla ilgili olarak, "Esnaf ve kobilerimiz, sadece enerji izleme modülünü kullanarak ayda yüzde 20’ye varan enerji tasarrufu saglayabilecek. Özellikle iklimlendirme ve aydinlatma sistemleri için tasarladigimiz uzaktan kontrol modülü ile tasarruf orani daha da artacak. Sanayi kuruluslarimiz için her firmanin kendi ihtiyaçlarina özel gelistirecegimiz çözüm paketleri ile müsterilerimiz, enerji tüketimlerinin kontrolünü kendileri saglayacak ve ayni zamanda yüksek miktarda enerji tasarrufu yapacaklar" dedi.

Müsteri iliskileri merkezleri ve enerji satis uzmanlarina, 0850 800 0 186 numarali çagri merkezinden, www.aydemperakende.com.tr ile www.gediz.com web sitelerinden, müsterilere özel enerji izleme ürünlerine ulasilabilecegi aktarildi.
Kaynak: İHA