Anaokulu Ögretmenlerine Ilk Yardim Egitimi

Korkuteli Nadide-Ahmet Balaban Anaokulu tüm ögretmen ve idari kadrosuyla ilk yardim egitimi aldi. Hem teorik hem de pratik bire bir egitime katilip tek tek uygulama yapan egitim kadrosu, basta okul ortaminda ve bunun yaninda günlük yasamda her insana gerekli birçok ilk yardim becerileri edindi.

Anaokulu Ögretmenlerine Ilk Yardim Egitimi


Korkuteli Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi misafirliginde Il Milli Egitim Müdürlügü tarafindan görevlendirilen uzman egitmenlerce Ilçe Milli Egitim Müdürlügü Is Sagligi ve Güvenligi Bölümü Halil Aydin’in organizasyonu ile verilen kursta kazanilan becerilerle, ilk yardim yapmaya hazir bir kadro bulunmasi amaçlandi.

Konuyla ilgili konusan Okul Müdürü Tunahan Çetin, “Ögretmenlerimiz, konunun öneminin farkinda olarak gönüllü bir sekilde katildiklari bu egitimden en üst seviyede verimi alabilmek için çok büyük gayret içindeydiler. Böylesi gerekli bir egitime bu tür bir motivasyonla katilim saglanmasi mutluluk verici. Giderek deger kazanan ilk yardim egitiminin sadece okul ortamlarinda degil tüm toplum tabanina yayilmasini ve bu bilincin yayginlasmasini umut ediyoruz” dedi.

Kaynak: İHA