AK Parti'li Kesir'den 'Büyük Türkiye' Vurgusu Açiklamasi

'Büyük Türkiye hayalimiz var. Bu büyük Türkiye hayalini, kadin erkek 84 milyon omuz omuza gerçeklestirecegiz'

AK Parti Genel Merkez Kadin Kollari Baskani Ayse Kesir, "Büyük Türkiye hayalimiz var. Bu büyük Türkiye hayalini, kadin erkek 84 milyon omuz omuza gerçeklestirecegiz." dedi.

Kesir, Kayseri'de Kadir Has Kongre Merkezi'nde düzenlenen "Kadinlarla Büyük Türkiye Yolunda-81 Ilde Kadin Emegi Türkiye'nin Istikbali Bulusmalari" programinda, çocuklari ve Türkiye'nin gelecegi için hayal kuran kadinlarla bir araya geldiklerini söyledi.

Kayseri'nin büyüyüp gelistigini belirten Kesir, kadinlarin gücüyle kentin daha da güçlenecegini ifade etti.

Kamunun son 20 yilda hibe ve desteklerinden bahseden Kesir, özellikle kadinlar lehine olan desteklerin arttigini kaydetti.

Ayse Kesir, kadinlarin üretime katkisinin önemini vurgulayarak, zor ve uzak gibi görünen hayalleri olan kisilere destegi sürdüreceklerini aktardi.

Kadinlarin hamurunda basari oldugunu belirten Kesir, sözlerini söyle sürdürdü:

"Biz kadinlara biraz daha cesaret verelim, o kapilari onlar için aralayalim istiyoruz. Cumhurbaskanimizin bu projeye öncülük eden bir sözü var, 'Kadini dislayan bir toplum, gücünün ve potansiyelinin yarisindan vazgeçmistir' diyor. Bizim asla toplumun gücünün yarisindan vazgeçilmesine tahammülümüz yok. Biz, büyük bir Türkiye hayalinden bahsediyoruz. Atalarimiza yakisir büyük Türkiye hayalimiz var. Bu büyük Türkiye hayalini, kadin erkek 84 milyon omuz omuza gerçeklestirecegiz. Iste biz onun için buradayiz."

Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Memduh Büyükkiliç da Kadin Kollarinin, AK Parti'nin yüz aki olduguna dikkati çekerek, kadinlarin yardima her zaman kosan, düsenin yaninda yer alan ve ülkeye hizmet noktasinda önemli bir yer aldiklarini ifade etti.

Program, hibe alan ve isini büyüten kadinlarin hikayeleri ile kamu kurumlarinin kadinlara yönelik desteklerinin anlatildigi sunumla sona erdi.

Etkinlige AK Parti Genel Merkez Kadin Kollari Teskilat Baskani ve Bursa Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç, Kayseri Milletvekili Hülya Nergis, Kayseri Kadin Kollari Baskani Emine Timuçin ve davetliler katildi.
Kaynak: AA