AK Parti Genel Merkez Kadin Kollari Baskani Ve Düzce Milletvekili Ayse Kesir Açiklamasi

Kayseri’de AK Parti Kadin Kollari tarafindan kamu kurumlari tarafindan kadinlara verilen hibe ve desteklerin anlatilmasi amaci ile ’Kadin Emegi Türkiye’nin Istikbali Bulusmasi’ toplantisi düzenlendi. Toplantida konusan AK Parti Genel Merkez Kadin Kollari Baskani ve Düzce Milletvekili Ayse Kesir, “Kayseri’nin hamurunda basarmak var” dedi.

AK Parti Genel Merkez Kadin Kollari Baskani Ve Düzce Milletvekili Ayse Kesir Açiklamasi
Kadir Has Kongre Merkezi’nde Istiklal Marsi okunmasi ve saygi durusunda bulunulmasiyla baslayan programa AK Parti Genel Merkez Kadin Kollari Baskani ve Düzce Milletvekili Ayse Kesir, AK Parti Kayseri Milletvekili Hülya Nergis, Büyüksehir Belediye Baskani Memduh Büyükkiliç, AK Parti Kayseri Kadin Kollari Baskani Emine Timuçin, kamu kurum yetkilileri ve vatandaslar katildi.

Kadin kollarinin yüz aklari oldugunu söyleyen Büyüksehir Belediye Baskani Memduh Büyükkiliç, “Öncelikle iyi ki varsiniz diyorum ve her birinizi ayri ayri selamliyorum. Allah sayinizi arttirsin ve sizlerden razi olsun. Herkes sehrini sever, ülkesini sever, dogdugu yeri sever. Ülkemiz bir baska güzel ama Kayserimiz de bu ülke içerisindeki bir inci gibi ayri bir güzel. Biz de böyle güzel bir sehri daha iyi noktalara tasima adina sahiplenerek ve bu sehrin yasanilabilir oldugunu anlatmak adina gayret gösteriyoruz. Kadin kollarimiz bizim yüz akimiz. Bunu Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani olarak ben onurla ve gururla paylasiyorum. Bizi hiçbir dönemde yalniz birakmamislar, zaman zaman dislanmis olabilirler ama bütün bunlara ragmen AK Partimizi ve AK sevdamizi daha yukarilara tasimak için de gayret göstermisler, her zaman yanimizda yer almislardir. Sizler bir anne, kardes, essiniz ama bütün bunlarin yaninda da mazlum insanlarin sesisiniz” dedi.

AK Parti Genel Merkez Kadin Kollari Baskani ve Düzce Milletvekili Ayse Kesir, Kayseri’nin hamurunda basarmanin oldugunu ve kadinlarin da hedeflerine ulasabileceklerini söyleyerek, “Aslinda biz buraya Kayserili kadinlar için geldik. Kayseri’nin hayal kuran, çocuklari, yuvalari, Kayseri ve Türkiye için hayal kuran kadinlari için, hedefleri olan kadinlari için geldik. Toplantimizi halka açik yapiyoruz. Burada amacimiz büyüyen ve güçlenen Kayseri’ye bir de kadinlarin gücüyle omuz vermek. Daha sehrin sinirlarina girerken nasil güzel bir sehre girdigimizi görüyoruz. Kayseri kadim bir sehir, medeniyetler sehri. Hep sanayisi ile bilinir ama ayni zamanda medeniyetler besigi olan bir sehir. Her dönem kendini ifade etmis ve göstermis güzel bir sehir. Biz de burada olmaktan son derece mutluyuz. Bugün kamunun son 20 yilda artan, farkli bakanliklar üzerinden yapilan hibe destekleri var. Bunlari size anlatmak için buradayiz. Özellikle kadinlar lehine olan, kadinlara pozitif ayrimcilik yapan hibe ve destekleri anlatacagiz. Biz biliyoruz ki kadinlar her daim emekçilerdir. Ben biliyorum ki Kayseri’nin her kösesindeki kadin basarabilir. Zaten Kayseri’nin hamurunda basarmak var. Bundan hiç süphemiz yok ama biz kadinlara biraz daha cesaret verelim ve biraz daha kapilari onlar için aralayalim istiyoruz. Toplantimizin hayirlara vesile olmasini diliyor, hepinizi sevgi ve saygiyla selamliyorum” ifadelerini kullandi.

Konusmalarin ardindan kamu kurum yetkilileri tarafindan toplantiya katilan kadinlara hibe ve destekler konusunda bilgilendirme yapildi.
Kaynak: İHA