Vali Masatli'dan Emniyet Kemeri Denetiminde Asi Çagrisi

Amasya Valisi Mustafa Masatli, polis uygulama noktasinda emniyet kemeri denetimi yaptigi vatandaslara korona virüs (Kovid-19) asisi olup olmadiklarini da sordu. Masatli, asi yaptirmayanlara en kisa sürede asilarini olmalari çagrisinda bulundu.

Vali Masatli'dan Emniyet Kemeri Denetiminde Asi Çagrisi
Araç sürücüleri ve yanindakilerin yani sira yolcu otobüsüyle seyahat eden vatandaslarla da konusup salgini önlemenin en temel yolunun asi yaptirmak oldugunu belirten Vali Masatli, “Asi olmayanlar varsa lütfen asilarimizi yaptiralim. Insallah bu salgini birlikte hareket ederek atlatacagiz” diye konustu.

Emniyet kemeri takilmasinin hayati önemini de vurgulayan Mustafa Masatli, yorgun ve uykusuz araç kullanmamalarini tavsiye ettigi sürücülerden direksiyon basindayken telefonla konusmamalarini istedi.

Polis ekiplerinin havadan drone destekli yaptigi trafik denetimleriyle ilgili Il Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt’tan bilgiler alan Masatli’nin incelemesine Il Jandarma Komutani Albay Ayhan Aygün ile Il Basin ve Halkla Iliskiler Müdürü Yakup Türköz de katildi.

Kaynak: İHA