Milli Egitim Müdürü Velileri Ziyaret Etti

Safranbolu Ilçe Milli Egitim Müdürü Hasan, tasimali egitim kapsaminda ögrenim gören ögrencileri ve velileri köylerinde ziyaret etti.

Milli Egitim Müdürü Velileri Ziyaret Etti
Ziyarette velilerle de sohbet ederek öneri ve beklentilerini dinleyen Gümüs, Safranbolu egitim ailesinin en önemli gücünü olusturan velilere gerek uzaktan egitim sürecinde gerekse yüz yüze egitim döneminde verdikleri destekten dolayi tesekkür ettigini belirtti.

Gümüs, “Dünya Miras Kenti Safranbolu’muzun dogal güzellikler içinde birbirinden sirin köyleri bulunmakta. Bu köylerde ikamet eden ögrencilerimiz tasimali egitim kapsaminda tasima merkezi okullarimizda egitim ögretim görmekteler. Ilçe Milli Egitim Müdürlügü olarak bizler sürekli okullarimizda ögrencilerimizi, isyerlerinde ve evlerinde de velilerimizi sik sik ziyaret ederek hal ve hatirlarini soruyor, dualarini aliyoruz. Bu ziyaretlerde köylerimizi de unutmuyoruz. Köylerde yasayan velilerimizi ve ögrencilerimizi de her firsatta ziyaret ediyoruz. Velilerimize ögrencilerimizin gelecege dönük hedefleri, servis tasima hizmetleri, yemek ve egitim ögretim hizmetleri ile ilgili sikayetlerinin olup olmadigini sorduk, görüs ve önerilerini aldik. Memnuniyetlerini güler yüzleri ve hayir dualari ile ifade etmeleri bizim en büyük kazancimiz. Egitim ögretim faaliyetlerine her daim desteklerini esirgemeyen Kaymakamimiz Mehmet Türköz’e ve kiymetli ögretmenlerimize tesekkür ediyorum" dedi.

Ögrenci velileri de, devlet tarafindan çocuklara sunulan imkanlardan ve Ilçe Milli Egitim Müdürü tarafindan ziyaret edilip hal ve hatirlarinin sorulmasindan dolayi duyduklari memnuniyeti ifade ederek tesekkür etti.
Kaynak: İHA