Kaza Yapan Araçlardan Biri Devrildi, Digeri Nöbet Kulübesi Bahçesine Uçtu Açiklamasi 2 Yarali

Bolu’da, D-100 karayolunda çarpisan 2 otomobilden biri refüje devrilirken, digeri karsi seride geçerek fabrikanin nöbetçi kulübesinin bahçesine uçtu. Kazada 2 kisi yaralanirken, olay aninda kulübede olan 2 kisi ise sans eseri kurtuldu.

Kaza Yapan Araçlardan Biri Devrildi, Digeri Nöbet Kulübesi Bahçesine Uçtu Açiklamasi 2 Yarali
Kaza, D100 Karayolu Çaydurt mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Istanbul istikametine seyir halinde olan Mustafa S. idaresindeki 34 UV 0760 plakali Kia marka otomobil ile ayni yönde ilerleyen Ali Ç. yönetimindeki 34 TM 8212 plakali Toyota marka otomobil çarpisti. Çarpismanin etkisiyle Mustafa S. idaresindeki otomobil refüjde devrilerek ters döndü. Ali Ç.’nin kullandigi otomobil ise refüjden karsi seride geçerek 100 metre uzakliktaki bir fabrikanin nöbetçi kulübesinin bulundugu bahçeye girdi.

Kazada sürücü Mustafa S. ve yaninda yolcu olarak bulunan Fahriye S. yaralandi. Ihbar üzerine olay yerine 112 Saglik, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralilar olay yerinde yapilan ilk müdahalesinin ardindan tedavileri için Izzet Baysal Devlet Hastanesi Köroglu Ünitesi Acil Servisi’ne kaldirildi. Yaralilarin hayati tehlikelerinin bulunmadigi ögrenildi.

Kulübeden çikamadan otomobil bahçeye girdi

Kaza aninda arkadasiyla birlikte nöbetçi kulübesinde bulunan güvenlik görevlisi aracin kendilerine dogru geldigini görerek büyük korku yasadi. Bahçenin girisindeki direge çarptiktan sonra otomobilin yavaslayarak durmasi olasi bir faciayi önledi. Kazanin sokunu uzun süre atlatamayan güvenlik görevlisi, “Muhasebe müdürü arkadasla oturuyorduk. Gümbürtüyü duydugumuz an araba 100 metre sürtünerek buraya geldi. Arkadasa “kaç, geliyor” dedim ama o sirada araba burada bitti. Aracin camini kirarak yaralilari çikardik” dedi.

Kaynak: İHA