Baskan Erdogan Açiklamasi 'Biga'mizin Sorunlarini Istisareyle Çözüyoruz'

Çanakkale’nin Biga Belediye Baskani Bülent Erdogan, Cumhuriyet Mahallesi’nde güne baslayip, esnaf ve vatandaslarla kahvalti yapti.

Baskan Erdogan Açiklamasi 'Biga'mizin Sorunlarini Istisareyle Çözüyoruz'
Biga Belediye Baskani Bülent Erdogan, sosyal medya hesabindan yaptigi duyuru ile vatandas ve esnafla kahvaltida bir araya geldi.

Cumhuriyet Mahallesi Muhtari Ismail Göven, Biga Belediye Baskan Yardimcilari Nazim Hikmet Keskiner ve Sitki Keçeci ile birim müdürlerinin eslik ettigi kahvalti programinda vatandaslarla ve bölgedeki esnafla bir araya gelen Baskan Erdogan, talep ve önerileri dinleyerek hem Biga Belediyesi’nin proje ve çalismalarini anlatti hem de fikir alisverisinde bulundu.

Konuyla ilgili kisa bir degerlendirme yapan Baskan Erdogan, “Bugün güne Çiçeklidede mahallemizi ziyaretimiz ile basladik. Simidimizi paylasip, sicak çayimizi yudumlayarak esnaf ve vatandaslarimizla dertlestik. Elbette ki son iki yildir tüm dünyayi ve ülkemizi derinden etkileyen korona virüs vakasi vatandaslarimizla yakindan bir araya gelmemize, birbirimize dokunmamiza engel olmasina ragmen halkimizi dinlemeyi hiç ihmal etmedik. Ortak akil ve birlikte yönetim ilkesiyle Biga’mizin sorunlarini hep istisareyle çözmeye devam ediyoruz. Vatandaslarimizin isteklerine göre çalisma ve projelerimizi sekillendiriyoruz. Derdimiz, halkimizi ve esnafimizi dinlemek her zaman onlarin yaninda olmaktir. Güzel sohbetleri için tüm mahalle halkimiza ve esnafimiza gönülden tesekkür ediyorum” dedi.

Baskan Erdogan, kahvalti programinin ardindan vatandaslarin istek ve sikayetlerini dinledi.
Kaynak: İHA