Avcilar'da 'Dur' Ihtarina Uymayan Otomobilin Kaçis Ani Güvenlik Kamerasinda

Avcilar’da uygulama yapan polisin ’dur’ ihtarina uymayan süpheli sahislarin otomobil ile kaçis ani güvenlik kamerasina yansidi. Yasanan olayda bir polis memuru bacagindan yaralanarak hastaneye kaldirilirken, kaçan süpheliler ise kisa sürede yakalanarak gözaltina alinmisti.

Olay, saat 21.00 siralarinda Avcilar Denizköskler Mahallesi’nde yasanmisti. Edinilen bilgiye göre, uygulama yapan polis ekipleri, süpheli bir araci durdurmak istemisti. Dur, ihtarina uymayan araçtaki süpheliler ise polise ates açarak kaçmaya baslamislardi. Kaçan süphelilerin tabancayla ates etmesi sonucu bir polis memuru sol bacagindan vurularak yaralanmisti.

Yarali polis memuru ambulansla hastaneye kaldirilarak tedavi altina alindi. Kaçan süpheliler, Avcilar Ilçe Emniyet Müdürlügü ekiplerinin kisa sürede yaptiklari çalisma sonucu yakalandi. Yakalanarak gözaltina alinan sahislar emniyete götürüldü.

Sahislarin kaçis ani güvenlik kamerasinda

Polis ekiplerinden otomobil ile kaçan süphelilerin o anlari çevrede bulunan bir güvenlik kamerasina yansidi. Görüntüde süphelilerin, caddeye hizla girdikleri görülüyor. Polis ekiplerinin geldigini gören süpheliler geri gelerek kaçmaya çalisiyor. Kaçan süphelileri etkisiz hale getirmek isteyen polis ekipleri, otomobili durdurmaya çalisiyor. Süpheliler, daha sonra tekrar kaçmaya basliyor.
Kaynak: İHA