Vali Gürel, Keltepe Kayak Merkezi'nde Incelemelerde Bulundu

Vali Fuat Gürel, Keltepe Kayak Merkezi'nde inceleme yapti.

Kis sezonu öncesinde 2 bin rakimli kayak merkezinde incelemelerde bulunan Gürel, Gençlik ve Spor Il Müdürü Coskun Güven'den çalismalar hakkinda bilgi aldi.

Gürel, pist genisletme çalismalari hakkinda da Il Özel Idaresi Genel Sekreteri Mehmet Uzun'dan bilgi edindi.

Keltepe Kayak Merkezi'nin günübirlik gelip kullanmak isteyen herkesin ihtiyaçlarini karsilayacak bir altyapiya sahip oldugunu aktaran Gürel, "Karabük Keltepe Kayak Merkezi'mizdeki alt ve üst günübirlik tesislerimizi geçtigimiz iki sezonu boyunca hizmete aldik. Hizmete aldigimiz andan itibaren yöre halkimiz tarafindan büyük bir ragbet gördü." dedi.

Vatandaslardan gelen tüm talepleri en ince ayrintisina kadar degerlendirdiklerini belirten Gürel, "Yeni sezona tüm hazirliklarimizi tamamlamis olarak girecegiz. Bölgemizin yeni cazibe merkezi haline gelen Karabük Keltepe Kayak Merkezi'mizin kis ve kayak sezonunda ülkemizin ve bölgemizin önemli turizm destinasyonlarindan birisi olacagina inaniyorum. 'Kayak Keltepe Kayak Merkezi'nde Ögrenilir' sloganiyla yeni sezonla birlikte kayak ögrenmek isteyen tüm vatandaslarimizi kayak merkezimize bekliyoruz." ifadelerini kullandi.

Kaynak: AA