Rektör Çakmak, Mühendislik Ve Mimarlik Fakültesi Ögrencileriyle Bulustu

Erzurum Teknik Üniversitesi (ETÜ) Rektörü Prof. Dr. Bülent Çakmak, ETÜ’yü tercih ederek 2021-2022 akademik yilinda ögrenim görmeye baslayan Mühendislik ve Mimarlik Fakültesi 1. sinif ögrencileriyle bir araya geldi.

Rektör Çakmak, Mühendislik Ve Mimarlik Fakültesi Ögrencileriyle Bulustu
Mühendislik ve Mimarlik Fakültesi Konferans Salonunda düzenlenen etkinlige Rektör Bülent Çakmak’in yani sira üniversite ve fakülte yönetimiyle çok sayida akademik personel ile ögrenci katildi.

Programa katilan ögrencilere “Üniversitemize hos geldiniz” diyerek baslayan Rektör Çakmak: “Yasanan küresel salgin nedeniyle iki yila yakin bir süredir egitim ögretim faaliyetlimizi uzaktan egitim modeliyle sürdürdük. Bu süreci her ne kadar basarili bir sekilde geçirmis olsak da kampüsümüzde bulunan mekanlar siz degerli ögrencilerimizle anlam kazaniyor. Çünkü bizlerin burada bulunma sebebi siz ögrencilerimizdir” seklinde konustu.

Erzurum Teknik Üniversitesi’nin yapilan bagimsiz arastirmalarda ögrenci memnuniyeti siralamasinda üst basamaklarda yer aldigini ifade eden Rektör Çakmak: “Üniversite hayatiniz süresince sadece akademik anlamda degil ayni zamanda sosyal, kültürel ve sportif anlamda da sizleri buradan donanimli bir sekilde mezun edebilmek için elimizdeki tüm imkanlari sunacagiz. Her zaman daha iyisi için kendinizi ve bizi zorlayin ve sunu unutmayin ki siz artik birer ETÜ’lüsünüz ve bugün oldugu gibi mezun oldugunuzda da aramizdaki bag hiçbir zaman kopmayacak. Kapimiz size daima açik olacak” dedi.

Program, ögrencilerin Rektör Bülent Çakmak’a soru sormalariyla sona erdi.
Kaynak: İHA