Elektronik Atik Getirene Tiyatro Bileti Ve Akilli Saat Hediye

Kocaeli Büyüksehir Belediyesi tarafindan yapilacak e-atik toplama etkinliginde, belirlenen miktarlarda elektronik atik getirenlere tiyatro bileti ve akilli saat hediye edilecek.

Elektronik atiklarin gelisigüzel dogaya atilmasi çevresel açidan tehlike olustururken, içerisinde bulunan zehirli maddeler topraga nüfuz edebiliyor. Bu duruma dikkat çekmek isteyen Kocaeli Büyüksehir Belediyesi, 14 Ekim Uluslararasi Elektronik Atik Günü’nde e-atik toplama etkinligi gerçeklestirecek. 14 Ekim Persembe günü Izmit Outlet Center’da yapilacak e-atik toplama etkinliginde, belirlenen miktarlarda elektronik atik getiren vatandaslara tiyatro bileti ve akilli saat hediye edilecek.

Saat 10.00 ile 20.00 arasinda gerçeklestirilecek olan e- atik toplama etkinliginde 1 kilogram ve üzerine e-atik getiren 50 kisiye çift kisilik tiyatro bileti, 10 kilogram ve üzerinde e-atik getiren 3 kisiye ise akilli saat hediye edilecek.

Geliri sokak hayvanlarina

Toplanan elektronik atiklarin geri dönüsümü ile belirli bir oranda gelir elde edilecek. Elde edilen bu gelir, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Baskanligi koordinasyonunda sokak hayvanlarina bagislanacak.
Kaynak: İHA