Trafikte Korku Dolu Anlar, Bir Anda Araç Üzerlerine Uçtu Açiklamasi 3'Ü Agir 4 Yarali

Kirikkale’de kontrolden çikan otomobil, karsi seride geçerek ters yönde 150 metre sürüklenip hareket halindeki otomobille kafa kafaya çarpisti. Kazada 3’ü agir, 4 kisi yaralanirken esiyle birlikte kurtulan Sahin Ildemir, olay anini anlatirken "Bir anda araç üzerimize uçtu, geldi" dedi.

Trafikte Korku Dolu Anlar, Bir Anda Araç Üzerlerine Uçtu Açiklamasi 3'Ü Agir 4 Yarali


Kaza, aksam saatlerinde Kirikkale-Ankara D-200 kara yolunun 32. kilometresindeki Kalecik Kavsagi’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Serhat Göçer idaresindeki 06 GUE 81 plakali otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu karsi seride geçerek ters yöne girdi. Yaklasik 150 metre boyunca ters yönde ilerleyen otomobil, Sahin Ildemir’in kullandigi 06 BN 2237 plakali otomobil ile kafa kafaya çarpisti. 112 Acil Çagri Merkezi’ne yapilan ihbarla olay yerine saglik, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Çarpismanin etkisiyle hurdaya dönen otomobillerdeki yaralilar, itfaiye ve saglik ekiplerince kurtarildi. Kazada yaralanan sürücü Serhat Göçer (28) ile yolculardan Bayram C. (29), Emrah D. (29) ve Emirhan I. (11) ambulanslarla hastaneye kaldirildi. Tedavi altina alinan yaralilarin genel saglik durumlari agir oldugu ögrenildi.

Yahsihan Belediyesi Itfaiye Müdürlügü ekipleri, kaza sonrasi otomobillerde patlama veya yanma riskine karsi tedbir aldi. Trafik polisi, Ankara-Kirikkale kara yolundaki trafik akisi ise bir süreligine emniyet seridi üzerinden sagladi. Kaza sonrasi yasanan uzun araç kuyrugu ise "drone" ile havadan görüntülendi. Kazaya iliskin inceleme baslatildi.

"Bir anda araç üzerimize uçtu geldi"

Esiyle birlikte kazadan yara almadan kurtulan Sahin Ildemir, "Ankara istikametinden geliyorduk. Bir anda araç üzerimize uçtu geldi. Çocugumun sadece dizi yaralandi. Arkada oturuyordu. Bizim emniyet kemerimiz bagli oldugu için Allah’a sükür saglik durumumuzda bir sikinti yok. Araç bir anda çikti. Araç çok hizli geliyordu bir anda uçtu üzerimize" ifadesini kullandi.
Kaynak: İHA