Düzce Dis Sagligi Merkezi Dünyaya Örnek Oldu

Dünyanin en iyi saglik kuruluslarinin degerlendirildigi HIMMS’21 ödülü, uyguladigi dijital hastane konseptiyle Düzce Agiz Dis Sagligi Merkezi’nin oldu.

Düzce Dis Sagligi Merkezi Dünyaya Örnek Oldu
Dünyanin en iyi saglik kuruluslarinin degerlendirildigi HIMMS’21 ödülüne dijital hastane konseptiyle Düzce Agiz Dis Sagligi Merkezi layik görüldü.

HIMSS Türkiye isbirliginde yürütülen dijital hastane degerlendirme çalismalari kapsaminda Düzce Agiz ve Dis Sagligi Merkezi’ni, 24 Ocak 2020 tarihinde HIMSS Türkiye Direktörü Ilker Köse, Avrupa ve Latin Amerika Bölge Direktörü Mr. John Rayner ve ekibi degerlendirme ziyareti gerçeklestirmisti. Merkez, HIMSS O-EMRAM Seviye 7 kriterlerini karsilayarak Türkiye’deki ilk Agiz ve Dis Sagligi Merkezi olmayi basardi. 11 Agustos 2021 tarihinde Amerika Birlesik Devletleri’nde dijital olarak gerçeklesen HIMSS’21 Ödül Töreni’nde Düzce Agiz ve Dis Sagligi Merkezi ödülünü aldi.

Il Saglik Müdürlügünden yaptigi yazili açiklamada, “Bu süreçte desteklerini esirgemeyen basta Saglik Bakanimiz Sayin Dr. Fahrettin Koca, Bakanligimiz yetkililerine tesekkür ederiz. Gecesini gündüzüne katarak özveriyle çalisan tüm Düzce Agiz ve Dis Sagligi Merkezi çalisanlarimizi kutluyoruz” ifadelerine yer verildi.

Kaynak: İHA