Jandarma Genel Komutanligi 6 Sözlesmeli Bilisim Uzmani Alacak

Jandarma Genel Komutanliginin bilisim personeli ihtiyacinin karsilanmasi amaciyla 6 sözlesmeli bilisim uzmani alinacak.

Resmi Gazete'de yayimlanan Içisleri Bakanligi Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Baskanliginin ilanina göre, "yazilim gelistirme uzmani" olarak istihdam edilecek personel alimina iliskin ilan metni "www.jandarma.gov.tr", "www.jsga.edu.tr" ve Aile, Çalisma ve Sosyal Hizmetler Bakanliginin "www.kamuilan.ailevecalisma.gov.tr" internet adresinde "Kamu Personeli Alim Ilanlari" bölümünde yayimlanacak.

Basvurular, 11-26 Ekim tarihlerinde "https://vatandas.jandarma.gov.tr/PTM/Giris" internet adresleri ile Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Baskanligi Personel Temin Sistemi üzerinden e-Devlet kapisi vasitasiyla yapilacak. Internet ortami disinda posta yoluyla veya sahsen yapilan basvurular dikkate alinmayacak.

Adaylarin, Türk Ceza Kanunu'nun 53. maddesinde belirtilen süreler geçmis olsa bile; kasten islenen bir suçtan dolayi 1 yil veya daha fazla süreyle hapis cezasina ya da affa ugramis olsa bile devletin güvenligine karsi suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin isleyisine karsi suçlar, zimmet, irtikap, rüsvet, hirsizlik, dolandiricilik, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karistirma, edimin ifasina fesat karistirma, suçtan kaynaklanan malvarligi degerlerini aklama veya kaçakçilik suçlarindan mahkumiyetinin olmamasi ve kamu haklarindan yoksun bulunmamasi gerekiyor.

Ayrica adaylarin Türk Silahli Kuvvetleri, Jandarma Genel Komutanligi, Sahil Güvenlik Komutanligi ile kamu kurum ve kuruluslarindan emeklilik, kendi istegi ile istifa ve saglik nedenleri hariç herhangi bir nedenle çikarilmamis olmasi, terör örgütleri ile bu örgütlerin yasal veya yasadisi uzantilarinin eylemlerine, toplantilarina, yürüyüs ve mitinglerine karismamis, desteklememis, katilmamis olmasi, herhangi bir siyasi partiye üyeliginin bulunmamasi isteniliyor.

Basvurusu kabul edilip seçme sinavlarina katilmaya hak kazanan adaylarin listesi ve sinavlarla ilgili uygulama esaslari, sinav merkezi, sinav tarihi ve diger tüm duyurular, "https://vatandas.jandarma.gov.tr/PTM/Giris" internet adreslerinden ilan edilecek.

Kaynak: AA