Manisa'da Uyusturucu Operasyonu Açiklamasi 2 Kisi Tutuklandi

Manisa Il Emniyet Müdürlügü Narkotik Suçlarla Mücadele Sube Müdürlügü ile Akhisar Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirligi tarafindan Manisa’nin Akhisar ve Sehzadeler ilçelerinde düzenlenen iki ayri uyusturucu operasyonunda çok sayida uyusturucu madde ile uyusturucu madde ticaretinden kazanilmis para ele geçirilirken, 1’i yabanci uyruklu 2 kisi de tutuklandi.

Manisa'da Uyusturucu Operasyonu Açiklamasi 2 Kisi Tutuklandi
Manisa Il Emniyet Müdürlügü Narkotik Suçlarla Mücadele Sube Müdürlügü görevlilerince uyusturucu veya uyarici madde ticareti yapan, nakleden ve kullanan sahislara yönelik operasyon düzenlendi.

Operasyonda Sehzadeler ilçesinde durdurulan bir araçta yapilan arama yapan ekipler 501,11 gram eroin maddesi, 102,95 gram metamfetamin maddesi, 1,87 gram kokain maddesi ele geçirdi.

Operasyon kapsamindan gözaltina alinan Iran uyruklu 1 süpheli, uyusturucu veya uyarici madde imal ve ticareti yapmak suçundan sevk edildigi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Öte yandan Manisa Il Emniyet Müdürlügü Akhisar Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirligi ekipleri de uyusturucu veya uyarici madde ticareti yapan, nakleden ve kullanan sahislara yönelik operasyon düzenlendi.

Akhisar ilçesinde durdurulan sahislarin üzerinde ve ikametlerinde arama yapan ekipler, 336 adet sentetik ecza, 150 adet ecstasy adi verilen hap, 4 bin TL uyusturucu madde ticaretinden elde edildigi degerlendirilen para ele geçirildi.

Operasyon kapsaminda 2 süpheli gözaltina alinirken, süphelilerden 1’i uyusturucu veya uyarici madde imal ve ticareti yapmak suçundan adli makamlara sevk edilerek tutuklandi.
Kaynak: İHA