'Mahallelerimizin Isteklerini En Kisa Sürede Yerine Getirmenin Gayreti Içerisindeyiz'

Kütahya’da, Kumari Mahallesi’nin öncelikli sorunlari arasinda yer alan ve bir yil gibi kisa bir sürede yapimi tamamlanan 300 metreküplük su deposunun resmi açilisi yapildi. Açilis töreninde konusan Belediye Baskani Prof. Dr. Alim Isik, mahallelerin öncelikli sorunlarini hizla çözdüklerini söyledi.

'Mahallelerimizin Isteklerini En Kisa Sürede Yerine Getirmenin Gayreti Içerisindeyiz'
Kumari Mahallesi’nde yapimi tamamlanan 300 metreküplük su deposunun açilisinda ilk kürsüye mahalle muhtari Ibrahim Aslandogdu geldi. Aslandogdu, Belediye Baskani Prof. Dr. Alim Isik’a Kumari Mahallesi’ne verdigi hizmetlerden dolayi tesekkür etti. Yillardir yapimini bekledikleri su deposunun bugün açilisini gerçeklestirmenin mutlulugunu yasadiklarini ifade eden Muhtar Aslandogdu, “Mahallemize yapilan hizmetler sadece su deposu degildir. Asfalt, istinat duvari ve diger hizmetler için bir kez daha mahallem adina tesekkür ediyorum” dedi.

Kendilerini sürekli olarak hizmet noktasinda uyarin ve rahatsiz eden Kumari Mahallesi sakinleri ve Muhtar Aslandogdu ile birlikte emegi geçen herkese tesekkür ederek sözlerine baslayan Belediye Baskani Prof. Dr. Alim Isik, “Mahalle muhtarlarimiz çalisirsa, biz hizmetleri hizlandiriyoruz” diye konustu.

Mahalle muhtarlarinin hizmet taleplerini takip etmeleri gerektigini ifade eden Baskan Isik, Kumari Mahallesi Muhtari ve mahalle sakinlerinin öncelikli ihtiyaçlarinin tamamini yerine getirildigini söyledi.

Baskan Isik, “Mahallemizde çok az bir ihtiyaç kaldi. Bu hizmetlerimizi de en kisa sürede yerine getirecegiz. Belediyemiz Kumari Mahallemizle beraber 4 mahallemizde ki her biri 300 metreküplük su deposu ve manevra odasini ihale ile depolarimizin imalati bir yil içinde 2021 yili Nisan ayinda teslim edildi. O günden bugüne vatandaslarimiz bu depolardan yararlaniyor. Buranin açilisi da bugüne nasip oldu” seklinde konustu.

Sözlesme bedeli olarak 4 su deposunun yaklasik 1,5 milyon TL oldugunu belirten Baskan Isik, su depolarinin Kumari, Okçu, Güveçci ve Sofu Mahallelerin öncelikli talepleri oldugunu söyledi.

50 yil süre ile bu mahallelerde yasayan vatandaslarin su sorunu yasamayacagini dile getiren Baskan Isik, “Biz yaptigimiz hizmetlerle, vatandasa verecegi memnuniyetle sadece onurlaniyoruz. Bu bizim görevimiz. Bu görevi yerine getirirken de mahallelerimizin önceliklerini en kisa sürede yerine getirmeye gayret ediyoruz. Emegi geçen belediye çalisanlarimiza, yüklenici firmamiza tesekkür ediyorum” ifadelerini kullandi.

Açilisa törenine, Belediye Baskan Yardimcilari Ömer Köse ve Abdullah Damci ile Özel Kalem Müdürü Savas Cansevdi, belediye birim müdürleri ve mahalle sakinleri katildi.

Kaynak: İHA