Köprübasi Göletlerinde Temizlik Çalismalari Sürüyor
Kirsal kalkinmanin saglanmasi noktasinda çalismalarini sürdüren Manisa Büyüksehir Belediyesi, Köprübasi’na bagli Yabaci Mahallesi’nde bulunan Hayvan Içme Suyu (HIS) göletinde temizlik ve bakim çalismalarini tamamladi.

Manisa Büyüksehir Belediye Baskani Cengiz Ergün ve tüm ekibine tesekkür eden Yabaci Mahalle Muhtari Bayram Yulu, “Allah razi olsun. Hayvancilikla geçinen mahallemizde HIS göletleri bizim için hayati öneme sahip. Yapilan hizmetlerden çok memnunuz. Mahalle sakinlerimiz de çalismalardan dolayi çok sevinçliler. Emegi geçen herkese çok tesekkür ediyorum” dedi.
Manisa Büyüksehir Belediyesi Kirsal Hizmetler Dairesi Baskani Yilmaz Usta da, Büyüksehir Belediye Baskani Cengiz Ergün’ün talimatlari ile üreticilere verilen destegin sürecegini ve çalismalara devam edeceklerini belirtti.
