Vali Coşkun, Elbistan'da İncelemelerde Bulundu
Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun, Elbistan’da bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu.

Vali Coşkun’a, Elbistan Belediyesi girişinde Başkan Mehmet Gürbüz tarafından çiçek takdim edildi. Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun, Başkan Gürbüz’den ilçenin genel yapısı ve belediye çalışmaları ile ilgili bilgi aldı. Ziyaret sonunda, Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz tarafından Vali Ömer Faruk Coşkun’a el dokuma halı hediye etti.
Ziyaretleri ile ilgili olarak kısa bir değerlendirme yapan Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun, misafirperverliklerinden dolayı Elbistan Kaymakamı Özkan Demir ve Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz’e teşekkür etti.
Elbistan’a, kapsamlı bir ziyaret daha gerçekleştireceğini kaydeden Vali Coşkun, “Elbistan’ı, çok ayrıntılı gezme şansımız olmadı. Daha sonra kapsamlı bir ziyaret yapacağız” dedi.
