CHP'Lİ bir küfürbaz daha ortaya çktı!

CHP Gençlik Örgütleri İzmir İl Sekreteri Dilan Koyurga ve CHP İzmir İl Başkanı Yardımcısı Yasin Ergül’ün ardından bir ismin daha Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret içerikli paylaşımlar yaptığı ortaya çıktı. CHP İzmir İl Gençlik Kolları Üyesi Yağmur Ağcaoğlu’nun, Başkan Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik hakaret içerikli paylaşımlarda bulundu.

CHP'Lİ bir küfürbaz daha ortaya çktı!
CHP'Lİ bir küfürbaz daha ortaya çktı!
CHP İzmir İl Gençlik Kolları Üyesi Yağmur Ağcaoğlu’nun, Başkan Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik hakaret içerikli paylaşımlar yaptığı ortaya çıktı. CHP Gençlik Örgütleri İzmir İl Sekreteri Dilan Koyurga ve CHP İzmir İl Başkanı Yardımcısı Yasin Ergül’ün ardından bir ismin daha Recep Tayyip Erdoğan'a ve millete hakaret içeren paylaşımlarda bulunması, CHP zihniyetini apaçık ortaya koydu.

CHP'Lİ bir küfürbaz daha ortaya çktı!

Millete küfretti!
CHP İzmir İl Gençlik Kolları Üyesi Yağmur Ağcaoğlu’nun, Başkan Recep Tayyip Erdoğan’a “katil” dediği, AK Parti’ye hakaretler savurduğu ortaya çıktı. Facebook hesabı üzerinden nefret kusan Ağcaoğlu’nun, Başkan Erdoğan’ın bir videosunu paylaşarak, “Senin Allah belanı versin kansız soysuz kö...!!” dediği, bir başka paylaşımında ise “Uyan Türkiye, katil AKP” ifadelerini kullandığı belirlendi.

CHP'Lİ bir küfürbaz daha ortaya çktı!

CHP’nin politikası
Başkan Tayyip Erdoğan’a galiz küfür ve hakaret eden CHP İzmir İl Başkanı Yardımcısı Yasin Ergül, CHP Gençlik Örgütleri İzmir İl Sekreteri ve Karabağlar Belediye Meclis Üyesi Dila Koyurga, CHP’li Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda ve CHP İzmir İl Teşkilatı üyesi Caner Gül hakkında İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunulmuştu. Avukat Mustafa Doğan İnal, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a küfür etmenin CHP’nin örtülü politikası olduğunu söylemişti.