Her Seferinde Serbest Kaldılar, Sonunda Tutuklandılar
Edirne’nin Keşan ilçesinde, geçtiğimiz günlerde karıştıkları bir çok hırsızlık suçundan ev hapsine gönderilen ancak, kaçıp tekrar hırsızlık yapmaya devam eden 18 yaşından küçük iki hırsız tekrar hırsızlık yapınca tutuklandı.

Serbest bırakılan suça sürüklenen çocuklar yine rahat durmadı.
Bu kez, bir kuru yemişçiden çekirdek, bir evden 1 adet bebek arabası, 1 çift terlik; bir lokantadan 50 kg kuru fasulye, 80 kg pirinç, 50 kg mercimek, 8 adet tencere , 2 adet büyük tüp ve bir iş yerinden de 1 adet bebek arabası ile 17 adet bebek takımı çaldığı tespit edilen S.G. ve Z.K.’nın peşine düşen Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri suç makinesi çocukları Yeni Mescit Mahallesi Ensar sokak üzerinde yakaladı.
Nöbetçi savcı talimatıyla Keşan Polis Merkezi Amirliği’nde gözaltına alınan çocuklar, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
