Otobüs Terminalinde Bir Yılda 58 Silah Ele Geçirildi
Kocaeli Şehirlerarası Otobüs Terminali’nin giriş kapısında güvenlik ekiplerince yapılan aramalarda 58 adet silah, 650 adet kesici delici alet ele geçirildi.

Otobüs terminalinde Mayıs 2017’den bu yana yılda yaklaşık 3 milyon yolcunun giriş çıkış yaptığı öğrenilirken ekiplerce yolcuların güvenli seyahat etmesi sağlandı ve çalışan esnafın rahatça iş yapabilmesine olanak sağlandı.
Son bir yılda yüzlerce kesici ve delici alet ele geçiren ekipler, yolculardan en çok pala, kelebek tipi bıçak, avcı bıçakları ve muştanın yakalandığını belirtti.
58 adet silah ele geçirildiğini dile getiren UlaşımPark’ın yöneticileri, 5 güvenlik kontrol noktası ve 75 kamerayla terminale gelen ziyaretçi ve yolcuların attığı her adımın izlendiğini ifade etti.
Hareketli kameraların yardımıyla en ince ayrıntıya kadar detaylı inceleme gerçekleştiren güvenlikler, terminalde yolcuların ve esnafın huzurlu şekilde olmasını sağlıyor.
