Diyet Danışma Ve Beslenme Merkezi Açıldı
Diyetisyen Zeynep Özünal, sağlıklı yaşamın yollarını Erzurumlulara bundan böyle kendi Diyet Danışma ve Beslenme Merkezi’nde gösterecek.

SEKMEN: BESLENMEYİ İHMAL EDİYORUZ
Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, açılışta yaptığı konuşmada sağlıklı beslenmenin önemine vurgu yaptı. Sekmen, yorucu iş hayatı ve yoğun meşguliyetler sebebiyle sağlıklı beslenme koşullarının ortadan kalktığını belirterek, “Ne yaparsak yapalım; maalesef sağlıklı ve dengeli beslenemiyoruz. Bu yüzden ilerleyen yaşlarda beslenme kaynaklı birçok hastalıkla karşı karşıya kalabiliyoruz. Dolayısıyla işin uzmanı olan diyetisyenlere her zaman ihtiyacımız olacak. Bu bağlamda Erzurum’a böylesine güzel bir hizmeti sunacağı için sevgili Zeynep kızımıza teşekkür ediyor, hayırlı olsun dileklerimi sunuyorum” diye konuştu.
HASTALIKLARIN ÇOĞU BESLENME KAYNAKLI
Aynı zamanda Halkbank Erzurum Bölge Müdürü Hanifi Özünal’ın kızı olan Diyetisyen Zeynep Özünal da, sağlıklı ve uzun yaşamın sırrının dengeli beslenmeden geçtiğini belirterek, “Çoğu hastalığın temelinde beslenmeyle ilgili düzensizlik ve ihmaller yatmaktadır. Diyet danışma ve beslenme merkezleri de işte bu yüzden vardır. Biz de aldığımız eğitimlerle edindiğimiz tecrübeyi Erzurum halkıyla bundan böyle Özz Diyet Danışma ve Beslenme Merkezimizde paylaşacağız” ifadelerini kullandı.
