Valiler, Emniyet Müdürü Uzunkaya'nın Veda Yemeğinde Buluştu
43 yıllık meslek hayatının son 1,5 yılını Antalya İl Emniyet Müdürü olarak geçiren Celal Uzunkaya için düzenlenen veda yemeği Antalya ve çevre illerin mülki erkanını bir araya getirdi.

Yemekte konuşan Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Celal Uzunkaya’nın Antalya’ya görev süresi boyunca önemli hizmetlerinin olduğunu belirterek “Bundan sonra da hizmetlerinin devam edeceğini arzu ediyoruz” dedi.
Böylesi önemli bir buluşmanın merkezindeki isim olan Celal Uzunkaya da düzenlenen bu yemek için, katılan tüm konuklara teşekkür etti. Duygu dolu anlarında yaşandığı veda yemeğinde Celal Uzunkaya, “Dernek Başkanı Halis Ekşi, yemeği organize eden dernek başkan yardımcısı başta Mustafa Çilingiroğlu olmak üzere tüm dernek yöneticilerine, Karadeniz sofrası sahibi Yılmaz Sofuoğlu’na ve katılan herkese gönülden teşekkür ediyorum” dedi.
