Ortacalı Aşçılar Madalyalarla Döndü

16. Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri’nde düzenlenen yarışmalara katılan Ortaca Meslek Yüksekokulu Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Aşçılık Programı öğrencileri 1 altın ve 4 gümüş madalya kazandı.

Ortacalı Aşçılar Madalyalarla Döndü
16. Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri 22 -25 Şubat 2018 tarihleri arasında İstanbul’da, TÜYAP Kongre ve Fuar Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Festivale 30 farklı ülkeden 2 bin 100 şef yarışmacı olarak katıldı.

75 kategoride yarışan şefler 100 jüri üyesi tarafından değerlendirildi. Yapılan değerlendirmeler sonucunda Ortaca Meslek Yüksekokulu Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Aşçılık Programı, öğrencileri 1 altın ve 4 gümüş madalya kazandı. Öğrenciler, deniz börülceli piruhi ile Ana Yemek Tabağında Altın Madalya aldı.

Yüksekokul Müdür Vekili ve Muğla Üniversitesi Fen Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ramazan Güp yarışmaya katılan öğretim görevlisi ve öğrencileri makamında kabul edip katılımcılara teşekkür belgesi takdim etti.

Güp, öğrencilerinin yarışmada Muğla Üniversitesini temsil etmelerinden mutluluk duyduğunu belirterek, başarılarının devamını diledi.
Kaynak: İHA