Başkan Karaosmanoğlu, 'Bu Milletin Boynu Bükülmez'

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Şehit Aileleri Derneği Başkanı Satılmış Demir ve beraberindeki heyetle bir araya geldi.

Başkan Karaosmanoğlu, 'Bu Milletin Boynu Bükülmez'
Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Şehit Aileleri Derneği Başkanı Satılmış Demir ve beraberindeki heyeti makamında ağırladı. Görüşmede şanlı bir destan olarak adını tarihe altın harflerle kazımış bir ecdada sahip olduklarını belirten Karaosmanoğlu, “Tarihimizin her döneminde büyük kıvanç ve gurur duyduğumuz atalarımız olduğunu görüyor ve biliyoruz. Milletimiz cesur ve kendini bilen geçmişinden beslenen, Anadolu’nun izlerini taşıyan ve kültürünü kucağında sarmalayan halkımızla bugün haklı bir mücadeleyi yurt içinde ve yurt dışında veriyoruz” dedi.

Mehmetciklerin Afrin’de mücadele ettiğini ve gerekeni yaptığı vurgulayan Başkan Karaosmanoğlu, “Fedakar Mehmetçiklerimiz olduğu sürece Elhamdülillah bu milletin boynu bükülmez. Bugün dünyadaki vahşete, göz yaşına, eleme, kedere dur demenin zamanı gelmiştir. Dualarımız onlarladır. Başta Afrin’de olmak üzere bugüne kadar canını gözünü kırpmadan vatanı için feda etmiş şehitlerimize rahmet diliyorum” ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA