Mersin'de Karla Kapanan Yollar Açılıyor
İçel Büyükşehir Belediyesi ekipleri, kar yağışı nedeniyle trafiğe kapanan yollarda gerçekleştirdiği karla mücadele çalışmalarını sürdürüyor.

Merkez mahallelerin haricinde ise Tarsus ilçesinin Boztepe, Böğrüeğri ve Gülek mahallerinde, Gülnar ilçesinin Taşoluk, Yarmasu, İshaklar, Köseçobanlı, Gezende, Ilısu, Demirözü, Konur, Dayıcık, Kuskan, Üçoluk, Kurbağa ve Örtülü mahallelerinde de çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Ayrıca karda mahsur kalan vatandaşlar Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin yardımları ile kurtarılırken, vatandaşlara erzak dağıtımı gerçekleştirildi.
Mut ilçesinin Kavaközü, Dağpazarı, Elmapınar, Demirkapı, Güme, Çivi, Alaçam, Diştaş, Narlıdere, Hacıilyaslı, Özlü, Esençay, Göksu, Güzelyurt, Gökçetaş mahalleleri ile Ballı Yolu, Sertavul Yolu, Kozlar Yaylası ve Derepazarı Yaylasında karla kapanan yollar temizlendi. Erdemli ilçesinin Küçük Fındık ve İçme Yaylaları ile Aydınlar, Güzeloluk, Harfilli, Yağda mahallerinde de kapanan yollar ekiplerin çalışması sonunda açıldı ve trafik akışı yeniden sağlandı. Ekipler Çamlıyayla, Mut, Silifke ilçelerinde de teyakkuzda bekleyerek hem yolları trafiğe açtı, hem de olası kapanmalara karşı tedbir aldı.
