Mersinli Depremzedeleri Yalnız Bırakmadı

AK Parti Manisa İl Başkanı Berk İçelli geçtiğimiz haftalarda meydana gelen ve merkez üssü Saruhanlı olan 5.1 şiddetindeki depremin ardından Gölmarmara ilçesinin Değnekler ve Tiyenli Mahallelerindeki depremzede vatandaşları ziyaret edip, vatandaşların sorunlarını dinledi.

Mersinli Depremzedeleri Yalnız Bırakmadı
AK Parti Manisa İl Başkanı Berk İçelli geçtiğimiz günlerde ardı ardına şiddetli depremlerin yaşandığı Gölmarmara ilçesi Değnekler ve Tiyenli Mahallesinde Depremzede vatandaşları ziyaret ederek, sorun ve taleplerini dinledi. Depremde en çok zarar gören Tiyenli Mahallesindeki vatandaşların taleplerini dinleyen İçelli, sıkıntıların bir an önce çözüme kavuşması noktasında gereken girişimlerin ivedilikle yapılacağını belirtti.

Tiyenli Mahallesinde ki vatandaşların öncelikli taleplerin barınma olduğunu belirten Başkan İçelli, “Yaptığımız ziyaretlerde bizimde gördüğümüz kadarı ile en büyük hasar Tiyenli Mahallemizde oluşmuş durumda, Değnekler Mahallemizde de bir kısım sorunlu evlerin olduğunu gördük. Yaptığımız ziyaretler esnasında vatandaşlarımızın bizlerde en acil talepleri barınma noktasındaydı. Ramazan ayı olması ve yaz ayı olması nedeni ile vatandaşlarımız bizlerden bölgeye acilen konteynır getirilmesini ve evlere girilemediğinden seyyar tuvaletlerinde olması gerektiğini ilettiler. Bunun yanı sıra vatandaşlarımızın diğer taleplerini de tek, tek not ederek, konunun en kısa sürede çözülmesi noktasında yetkili mercilerle görüşmelerimizi yaparak çözüme kavuşturacağız inşallah. Bu ziyaretimiz vesilesi ile bir kez daha depremzede vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum” dedi.

Yapılan ziyaretler esnasında AK Parti Manisa İl Başkanı Berk İçelli’ yi deprem bölgesinde gören vatandaşlar İçelli’ ye teşekkür ettiler.

Ziyaretler esnasında İçelliye, Gölmarmara Belediye Başkanı Kamil Öz, AK Parti Gölmarmara İlçe Başkanı Ahmet Taylan, il yöneticileri ve İl Gençlik Kolları Başkanı Ender Gök’te eşlik etti.
Kaynak: İHA