Vali Ahmet H. Nayir Açıklaması Bağımlılıkla Mücadele Görevi Sadece Yeşilay'ın Değil

Türkiye Yeşilay Cemiyeti Kütahya Şubesi Başkanı Nuri Çetin ile yönetim kurulu üyeleri, Yeşilay Haftası sebebiyle Vali Ahmet H. Nayir’i makamında ziyaret etti.

Vali Ahmet H. Nayir Açıklaması Bağımlılıkla Mücadele Görevi Sadece Yeşilay'ın Değil
1-7 Mart tarihleri arasının Yeşilay Haftası olarak kutlandığını ifade eden Yeşilay Kütahya Şube Başkanı Nuri Çetin, Türkiye Yeşilay Cemiyeti Kütahya Şubesi’nin faaliyetleri hakkında Vali Nayir’e bilgiler verdi.

Nezaketlerinden dolayı Yeşilay heyetine teşekkür eden Vali Ahmet H. Nayir bu haftaların önemli bir fırsat olduğunu belirterek, “Yeşilay Haftası toplumun bağımlılık konusunda bilinç ve farkındalığını artırmayı hedefleyen önemli bir hafta. Alkol, kumar, sigara, tütün ve teknoloji bağımlığının önüne geçmek için birçok çalışma yapılıyor. Tüm bunlarla mücadele etmek sadece Yeşilay Cemiyeti’nin değil, hepimizin görevi. Bağımlılıklara karşı topyekun bir mücadele verdiğimiz, işbirliği içerisinde hareket ettiğimiz takdirde geleceğe daha güvenle bakacağımıza inanıyorum” dedi.

Türkiye Yeşilay Cemiyeti Kütahya Şubesi Başkanı Nuri Çetin, Vali Ahmet H. Nayir’e kabul ve desteklerinden dolayı teşekkür etti. (EFE)
Kaynak: İHA