Karaaslan Ve Tok, Kadın Kursiyerler İle Bir Araya Geldi
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan ile İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Semra Kavrak Mozaik ve Seramik Atölyesi’ni ziyaret ederek kadın kursiyerlerle bir araya geldi.

“Ben de bir kadın olarak dertlerinizi çok iyi anlıyorum”
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan ise Samsun’un tek kadın milletvekili olarak hanımları siyasette ve sosyal alanlarda daha çok görmek istediğini belirterek, “Bir kadın olarak elbette ki ihtiyaç ve dertlerinizi çok iyi anlıyorum. Bu nedenle elimden gelen her desteği sağlayarak mutlu aileler dolayısıyla da mutlu bir toplum oluşturmak için çabalıyoruz. Semra Kavrak tarafından açılan bu kursta ortaya koyduğunuz eserler emek ve sabır isteyen eserler. Başta böyle bir kurs ile hanımlara öncülük eden Sema Kavrak’a ve kursa devam eden kursiyerlere başarılar diliyorum” diye konuştu.
Ziyarete ayrıca AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Rabia Bay Keser, AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Adnan Varol ve Kadın Kolları Başkanı Halime Kesmen ve İlkadım’da görev yapan kadın muhtarlar katıldı.
