Bingöl TSO Başkanı Ayas, Elazığ TSO'yu Ziyaret Etti
Bingöl TSO’nun kardeş oda olduğunu ifade eden Elazığ TSO Başkanı İdris Alan, kendilerine her zaman desteğe hazır olduklarını söyledi.

Üyelerin daha iyi hizmet alabilmesi için ellerinden gelen gayreti sarf edeceklerini belirten Bingöl TSO Başkanı Mahmut Ayas, “Odamızda yaşanan istifa sürecinin ardından TOBB geçici olarak odamızda kayyum oluşturmuştur. Oluşturulan yönetimde odanız Genel Sekreteri Mehmet Karabulut’ta görev almıştır. Öncelikle bizlere sağlamış olduğunuz destek için teşekkür ediyorum. Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası’nın birikim ve deneyimlerinden bizler her zaman istifade etmek istiyoruz. İnşallah bu süreçte müşterek çok daha güzel çalışmaları birlikte organize edeceğiz” dedi.
Başkan Ayas’a başarılar dileyen Elazığ TSO Başkanı İdris Alan ise , “Bingöl TSO bizim kardeş odamızdır. Sizlere her zaman desteğe hazırız. Müşterek projeler ve organizasyonlar konusunda da üyelerimize ve bölge halkına hizmet etme noktasında en küçük endişeniz olmasın. KUYAP projesi kapsamında bölgemizdeki 5 odaya eğitim ve danışmanlık hizmetini iki yıl boyunca sürdürdük. Bu projemizin devamı noktasında girişimlerimiz TOBB nezdinde devam ediyor. İnşallah yeni dönemde Bingöl TSO ile çok güzel çalışmalara müşterek imza atacağız” şeklinde konuştu.
