Mevlit Kandili'nde 'Hoşgeldin Bebek' Hediyesi

Kahramanmaraş'ta merkez Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, "Hoş Geldin Bebek Projesi" kapsamında, Mevlit Kandili nedeniyle yeni doğum yapan anneleri ve bebeklerini ziyaret etti.

Onikişubat Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, belediye bünyesinde 3,5 yıldır sürdürülen, Sağlık Bakanlığı tarafından da tebrik ve teşekkür aldığı belirtilen proje, aileler tarafından memnuniyetle karşılanıyor.

Mevlit Kandili nedeniyle "Güzel Bebek Hoş Geldin Kandil'de Aramıza" sloganıyla, Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Necip Fazıl Şehir Hastanesi Kadın Doğum Servisi'nde doğum yapan anneleri ziyaret ederek, 51 kişiye hediye verdi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Mahçiçek, Onikişubat Belediyesi tarafından belirli zamanlarda yeni doğum yapan anneleri ziyaret ettiğini ve bebekler için hediyeler verdiğini belirtti.

Mahçiçek, "9 bin 316 hediye paketi dağıtan Onikişubat Belediyemiz, bu ay itibarıyla da 627 bebek paketini ebeveynlere teslim etti. Yeni doğan kız ve erkek bebekler için ayrı ayrı hazırlanıp ihtiyaçları düşünülerek oluşturulan bebek puseti, çok fonksiyonlu anne çantası, battaniye, dijital ateş ölçer, bebek bezi ve hastane çıkış seti gibi malzemeler içeren paketlerin dağıtımı sürüyor." ifadesini kullandı.

Mevlit Kandili nedeniyle de Necip Fazıl Şehir Hastanesi Kadın Doğum Servisi'nin ziyaret edildiğini ve ailelerin bu mutlu günlerine ortak olduklarını aktaran Mahçiçek, anne ve bebeklere sağlıklı, huzurlu ömür dileğinde bulundu.

Kaynak: AA